24 Ekim 2013 Perşembe

Kim Kazandı (Çekilişlerden Haberdar Olun) [Site Tanıtımı]


     Sosyal ağların yaygınlaşması ile birlikte firmalar facebook, twitter gibi sosyal ağ siteleri üzerinden küçük promosyonlar, yarışmalar ve çekilişler düzenlemeye başladı. Düzenlenen bu yarışmaları ve sonuçlarını tek merkezden takip etmek istiyorsanız şimdi tanıtacağım site tam size göre. Yine süpermarketlerin belirli bir alışveriş karşılığında yaptığı hediye çekilişleri ve bunun yanı sıra düzenlenen her türlü yarışma ve etkinliğin sonuçlarını takip etmek istiyorsanız kim kazandı isimli siteyi sık kullanılanlar listenize almanızı tavsiye ediyorum.


     kimkazandi.com sitesinden uzun zamandır yararlanıyorum. Eğer bir Milli Piyango dairesi onaylı çekiliş organizasyonuna katıldıysanız kazananları öğrenmek için falanca tarihteki şu gazeteyi alıp öğrenebilirsiniz diye katılım şartlarında yazdığını görmüşsünüzdür. Genelde o gün geldiğinde gazeteyi almayı unutur ve çekiliş sonuçlarını kaçırmış oluyorduk. İnternet'in nimetlerinden bir taneside bu olsa gerek.


     Kimkazandi.com'u kendi sitesi üzerinden değilde sosyal medya üzerinden takip etmek daha kullanışlı. O yüzden facebook ya da twitter sayfalarından birini takip etmenizi tavsiye ediyorum. Facebook'ta  takip ederken "Bildirimleri Al" özelliğini açmayı da unutmayın. (Üstteki resimdeki gibi)

Kimkazandi facebook sayfasına ulaşmak için Tıklayın!
Kimkazandi twitter sayfasına ulaşmak için Tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder