24 Temmuz 2018 Salı

Anket Doldur Para Kazan Aliexpress'te Harca

Dolar Kazan Harca



Sürekli artan dolar kuru sizinde benim gibi Aliexpress alışverişlerinizi olumsuz mu etkiliyor? Hiç dert etmeyin çünkü bu makalemizde değineceğim iki farklı anket sitesi ile dolar olarak para kazanacaksınız. Kazandığınız para dolar olduğu için kur artsa bile paranız değer kaybetmeyecek.

PayPal kapanmadan önce bu sitelerden paramızı nakit olarak alabiliyorduk ama artık Sanal Kredi kartı olarak veriyor. Bu sanal kredi kartı ile Aliexpress gibi dolar kuruyla satış yapan yabancı sitelerde alışveriş yapabiliyoruz.




Clixsense ile Anket Doldur Aliexpress'te Harca


Evet ilk sitemiz Clixsense. Sitenin İngilizce olması gözünüzü korkutmasın çünkü yanıtlayacağınız anketlerde sorular Türkçe olarak gelecek.

Öncelikle buradan Clixsense sitesine kayıt olun.  (Yaşınızı 18'den küçük yapmayın) Mail adresinize gelen aktivasyon mailine de tıklayıp hesabınıza giriş yapın.

PROFİL DOLDURMA



Üye olduktan sonra anketlerin bize doğru ulaşması için profil oluşturmamız gerekiyor. Üstte Surveys linkine tıklayıp hemen altında Surveys Profile linkine tıklıyoruz NEXT diyerek buradaki 14 sayfayı dolduruyoruz en son sayfada kutucukları işaretleyip onaylıyoruz. Buradaki sorular İngilizce fakat Chrome'da sağ tıklayıp Türkçe'ye çevirerek doldurabilirsiniz. Kendiniz hakkında doğru ve tutarlı bilgiler verin, yanlış ve tutarsız cevaplar verirseniz site hesabınızı kapatabilir.

ANKETLERDEN PARA KAZANMA



Üstteki resimde kırmızı çerçeveye aldığım alanda size para kazandıracak anketler çıkacak. Her gün günde birkaç kere kontrol edin. Sarı çerçeveli alanda ise anket sağlayıcı firmaların linkleri var onlara tıklayıp mevcut anket var mı diye bakabilirsiniz ama orada nadir anket çıkıyor. Bu arada anketler Türkçe ve 0,40$ ile 2,5$ arasında değişen ödüller veriyor anketin uzunluğuna göre.


ÖDEME YÖNETİMİNİ AYARLAMA




Minimum 10$ kazanınca ödeme isteyebiliyorsunuz. Fakat önce bir defaya mahsus ödeme istemcinizi ayarlamanız lazım. Üstteki resimde numaralandırdığım sırayla tıklayarak TANGO adlı ödeme istemcisini seçin. Sanal kredi kartını bu TANGO adlı yöntemle elde edebilirsiniz.

ÖDEME TALEP ETME



Ödeme talep etmek için üstteki fotoğrafta görünen CASHOUT linkinin aktif olması lazım. 10$ kazancı aşınca aktif oluyor. Resimdeki adımları uygulayarak ödeme talep edin. Prepaidcard oluşturmanız için gerekli olan kod mail adresinize gelecek.

SANAL KARTI AKTİF ETME



Mail adresinize üstteki gibi bir mail gelecek. Mailin gelmesi 1-2 hafta sürebilir. Gelen maildeki linke tıklayıp bilgilerinizi girerek https://prepaidcodecenter.com adresinde sanal kartınızı oluşturacaksınız. Login yaparak kart bilgilerinizi orada görebilirsiniz. Kart numarası, son kullanma tarihi, 3 haneli güvenlik kodu gibi.

HARCAMA KANITI



Üstteki resimde gördüğünüz gibi 11,5$ değerinde bir sanal kart kazanmışım ve aliexpress'te alışveriş yapmışım. Kartın içinde 0,03$ kalmış. O paraya da alacak bir şey olmadığı için kalan küsürat boşa gidecek maalesef. :)

THEPANELSTATION İle Kazan Aliexpress'te Harca




İkinci anket sitemiz ThePanelStation sitesi. Bu site tamamen Türkçe olduğu için resimli anlatım yapmayacağım. Üye olmak için Android veya Ios telefonunuza uygulamasını kurup oradan üye olmanız gerekiyor. Normal Web sitesinden de üye olunuyordu ama onu kaldırmışlar. 3000 puana ulaşınca sanal kart talep edebiliyorsunuz ve size 3000 puana 8$ değerinde sanal kart yolluyor.

Anketlerde her zaman doğru ve tutarlı cevaplar vermeye gayret edin. Bazen bir kaç soru sorup sizi anketten atabilir. Anketin kotası dolduğu için veya doğru hedef kitlede bulunmadığınız için bunu yapabiliyor anormal bir durum değil. Her ankete kabul edecek diye heveslenmeyin 4-5 anketten 1 tanesine kabul ettiği oluyor çoğu zaman.

Yalnız ödül mailinin size ulaşması biraz uzun sürüyor. (1-2 Ay sürüyor sabırlı olmak lazım)

Android Uygulaması
İos Uygulaması



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder